Lidt om mig

Tina Lagoni Panduro

- Mentor i mad & psyke med speciale i Sense 

Min baggrund

Jeg hedder Tina Lagoni Panduro, er 46 år og bor i Tønder. 
Jeg er uddannet lærer (år 2000), er en del af Scandi Sense Task Force og er certificeret Mentor i mad & psyke med speciale i Sense.


Jeg har linjefag i dansk og biologi, og jeg arbejder til dagligt som lærer på en overbygningsskole.


Jeg har altid haft en stor interesse for kost og sundhed, og i de seneste år er træning også blevet en del af min hverdag.
Vi har i min familie altid spist sundt og varieret, men der har altid været plads til alt slags mad - også den mad, som i manges øjne betegnes som “usund”.

Derfor passer principperne fra Sense perfekt ind i min livsstil: En kombination af god sund mad og samtidig plads til hygge.
Sense har hjulpet mig til at få mere styr på mine måltider. Mine måltider bliver mere hensigtsmæssigt sammensat, og mit blodsukker forbliver derfor stabilt gennem hele dagen.

Jeg har tilpasset Sense min livsstil og spiser stadig den mad, som jeg altid har spist - blot tilpasset spisekasserne.


Jeg har i mere end 21 år undervist og vejledt børn, unge og voksne og har derigennem en stor erfaring med arbejdet med mennesker. Jeg brænder for at hjælpe andre mennesker, inspirere dem og få dem til at tro på sig selv og give dem indsigt i , hvilke redskaber de kan bruge for at opnå et varigt vægttab og et liv, hvor maden bliver en nydelse, og hvor intet er forbudt.

Der er fokus på livskvalitet.

Mentor i mad & psyke med speciale i Sense

Sense - vinder af en kur der duer


Denne korte video giver dig et hurtigt indblik i de enkelte redskaber i Sense.