Senseklubben

Senseklubben - en håndsrækning til dit vægttab

Sense-teamet har startet Senseklubben. Den er et perfekt supplement til de personlige forløb, jeg som sensevejleder tilbyder.


Senseklubben er til dig, der mangler den fortsatte støtte og vejledning til at holde fast i Sense og de gode vaner. Senseklubben byder på:


- Ugentlige madplaner

Med Senseklubbens madplaner får du en dugfrisk plan over ugens måltider direkte i din indbakke hver lørdag, så du i fred og ro kan planlægge dine indkøb. Der medfølger indkøbsliste.


- Sense i studiet

Gæster, specialister, hygge og alvor. Vi inviterer spændende gæster til en snak, tager dig med i køkkenet og og serverer viden om sundhed, mad og vægttab på en letforståelig måde.


- Det mentale hjørne

Faste indslag om, hvordan du styrer dine vaner og får øjnene op for, hvad det er, der forhindrer dig i at nå dine mål. Du får masser af inspiration og effektive øvelser.


- Stort og unikt fællesskab

Du kan få al den støtte og hjælp, du ønsker, for du har direkte adgang til hele Sense-teamet og de øvrige medlemmer af Senseklubben. Du kan stille alle de spørgsmål, du ønsker og foreslå emner, der skal tages op.

Et Basismedlemsskab  indeholder:

   ✓ Madplaner

   ✓ Opskriftsunivers

   ✓ Måleskema (Kropsmål)Et Premiummedlemskab indeholder:

   ✓ Ugentlige madplaner

   ✓ Opskriftunivers

   ✓ Måleskema (Kropsmål)

   ✓ Live-sessioner og weinarer

   ✓ Inspiration og øvelser

   ✓ Tryghed, fællesskab og nærvær

   ✓ Lukket Facebookgruppe

Prisen for 12 mdr. medlemskab er:


Basismedlemsskab 695,-

Præmiummedlemsskab 1495,-Klik her og læs mere om medlemskab af Senseklubben